platforma Ogarniamprad.pl jako 1 z 7 niebanalnych sposobów na oszczędność - wg innpoland.pl/
"Wszystko wokół drożeje, a wy wciąż macie tę samą pensję, co rok czy trzy lata temu? Odpowiedź na to może być tylko jedna: trzeba zacisnąć pasa. Może to być jednak stosunkowo bezbolesna operacja – twórcy nowych technologii nieustannie udowadniają nam, że marnotrawimy mnóstwo pieniędzy..." Pisze Mariusz Janik - dziennikarz z INNPOLAND.PL serwisu należącego do NATEMAT.PL
2017-01-03, 22:30

Serwis WWW - INNPOLAND.PL zajmujący się tematyką innowacji w Polsce należący do Grupy NATEMAT, wymienił                                 platformę aukcyjną Ogarniamprad.pl  jako 1 z 7 niebanalnych sposobów na oszczędzanie.

Patrząc na to co dzieje się w mediach można (z uśmiechem na ustach) zauważyć, że coraz śmielej mówi się o nowych markach z rozwiązaniami obmyślonymi tak aby znacząco usprawniały lub ułatwiały życie konsumentom - czy to jako sprytnie działające usługi, odważne produkty albo nowatorskie połączenie kilku płaszczyzn funkcjonalnych.                                                                                                   Artykuł, o którym tutaj mowa zawiera wyszczególnienie takich właśnie  innowacyjnych rozwiązań z metką "made in Poland" oraz opisem czym sobie zasłużyły na uwagę Użytkowników.

"... OgarniamPrad.pl

Ten pomysł to prosta adaptacja tego, co w środowiskach samorządowców jest codziennością – zakupów grupowych.                        Założona przez Danutę Staniszewską firma Ogarniamprad.pl umożliwia klientom zmianę dostawcy energii w taki sposób,                          by jak najwięcej  mogli na tym zyskać. Z tej formuły oszczędzania mogą skorzystać zarówno osoby indywidualne, jak i  przedsiębiorstwa..."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Obok platformy pojawiły się też:

• KUNDI - branża ubezpieczeniowa
  • Kizzu i Blix - aplikacje związane z zakupami
  • Azimo - rozwiązanie Fintech
  • Yanosik i Motolog - transport
  • Silvair - inteligentne oświetlenie
  • InviPay - pośrednik w finansowaniu

artykuł dostępny również na FACEBOOK'u (link)