"Postawili energetykę na głowie" - pierwszymilion.forbes.pl
Artykuł o Ogarniamprad.pl w portalu...
2016-01-20, 16:00

Czytelnicy tego bardzo poczytnego portalu, z naprawdę wielką ilością informacji o nowościach (i nie tylko) dostali możliwość zapoznania się z Ogarniamprad.pl, my bardzo cieszymy się, że pomysł wzbudził ogromną ciekawość! (odwiedziny strony Ogarniamprad.pl skoczyły w statystykach do kilkunastotysięcznych)

"Twierdzą, że są jednocześnie Allegro, Grouponem i Amazonem rynku energetycznego, choć tak naprawdę po prostu obniżają rachunki za prąd. Ich pomysł został już wielokrotnie doceniony, a teraz przychodzi zainteresowanie klientów

Mowa o serwisie ogarniamprad.pl. To portal, który pozwala zmienić dostawcę energii, i obsługuję tę zmianę od A do Z (stąd porównanie do Amazona). To także serwis, w którym chętni mogą kupować prąd grupowo (tak jak na Grouponie), a o ich względy muszą walczyć sprzedawcy – składając oferty w formie licytacji (jak na Allegro)."

Pisze o nas Pan Marek Muszyński. Dziennikarz, od 2010 r. z Forbsem. Z wykształcenia ekonomista po Szkole Głównej Handlowej. Pisze o energetyce, inwestowaniu na giełdzie, a także o podatkach.

Cytat (jak i artykuł pochodzą) z:

Autor: Marek Muszyński

powrót do www.ogarniamprad.pl